logo

ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ КОМУНАЛЬНИЙІНСТИТУТ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ

Майстер-клас для педагогічних працівників області на тему «Інструмент «Flippity» для створення інтерактивних вправ на основі Google-таблиць»

Майстер-клас для педагогічних працівників області на тему «Інструмент «Flippity» для створення інтерактивних вправ на основі Google-таблиць»

21 січня 2022 року в Тернопільському обласному комунальному інституті післядипломної педагогічної освіти на платформі сервісу Google Meet проведено майстер-клас для педагогічних працівників області на тему «Інструмент «Flippity» для створення інтерактивних вправ на основі Google-таблиць»

Метою заходу було формувати цифрові компетентності педагогічних працівників щодо створення та використання інтерактивних онлайнових вправ та ігор у освітній діяльності, поглибити знання педагогів про сучасні онлайн-інструменти для створення інтерактивних вправ і завдань, ознайомити педагогів із онлайн-інструментом «Flippity».  

Про методичні аспекти використання онлайн-інструментів для створення інтерактивних вправ і завдань розповідав Кривокульський Л.Є., завідувач центру інформатики, ІКТ і дистанційної освіти ТОКІППО. Майстер-клас провела  Німко Н.М. методист центру інформатики, ІКТ і дистанційної освіти ТОКІППО, яка ознайомила учасників заходу із особливостями інструменту Flippity, видами інтерактивних вправ, які можна створювати в онлайн-сервісі Flippity. Педагогічні працівники опрацювали даний сервіс та навчилися створювати різнотипні дидактичні матеріали для друку, для проведення онлайн-вправ, тестів, створення онлайн-ігор тощо.

Майстер-клас для педагогічних працівників області завершився  виробленням відповідних методичних рекомендацій.

Останні новини