logo

ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ КОМУНАЛЬНИЙІНСТИТУТ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ

Майстер-клас для вчителів початкових класів закладів освіти області: «Використання онлайн-інструментів» при роботі з «Робочим зошитом програми «Я, моя сім’я, мої сусіди»»»

Майстер-клас для вчителів початкових класів закладів освіти області: «Використання онлайн-інструментів» при роботі з «Робочим зошитом програми «Я, моя сім’я, мої сусіди»»»

Відповідно до плану роботи інституту 24 вересня 2021 року відбувся майстер-клас для вчителів початкових класів закладів освіти області: «Використання онлайн-інструментів» при роботі з «Робочим зошитом програми «Я, моя сім’я, мої сусіди» (частина І – Тернопільщина) наскрізного курсу «Культура добросусідства».

Мета заходу: ознайомлення педагогічних працівників початкових класів з інтегрованим курсом «Культура добросусідства»; презентація робочого зошита «Я, моя сім’я і мої сусіди» (частина І – Тернопільщина) за програмою «Культура добросусідства»; інтегрування курсу «Культура добросусідства» в НУШ.

Під час зустрічі методист ТОКІППО Голуб Марія ознайомила учасників з наскрізним інтегрованим курсом «Культура добросусідства», його актуальністю, особливостями, змістом та структурою.

Досвід роботи за програмою «Я, моя сім’я і мої сусіди» наскрізного курсу «Культура добросусідства» презентувала Бучинська Ольга, практичний психолог Козлівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Козлівської ТГ.

Мочук Оксана, методист центру інформатики, інформаційно-комунікативних технологій і дистанційної освіти практикувала з вчителями початкових класів, як застосовувати онлайн інструменти при роботі з «Робочим зошитом «Я, моя сім’я і мої сусіди» (частина І – Тернопільщина) наскрізного курсу «Культура добросусідства».

Методисти інституту та педагоги обмінялися думками щодо інтегрування даного курсу в початковій школі. Учасники майстер-класу активно долучалися до роботи.

Останні новини