logo

ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ КОМУНАЛЬНИЙІНСТИТУТ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ

Працівники науково-педагогічної бібліотеки ТОКІППО пропонують рекомендаційний бібліографічний список літератури до нового навчального року

Працівники науково-педагогічної бібліотеки ТОКІППО пропонують рекомендаційний бібліографічний список літератури до нового навчального року "ОРГАНІЗАЦІЯ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ"

Війна — надзвичайно складний час для усіх, а діти потерпають від неї найбільше. У цих обставинах школа може стати своєрідним осередком, що об’єднуватиме учнів та вчителів як громади, так і дітей та педагогів, які вимушені були покинути свої домівки.

Разом з тим роль школи під час війни значно більша, ніж освітня. Спілкування дітей між собою допоможе їм відволіктися від трагічних подій, а дітям-переселенцям дасть можливість легше адаптуватися до нових умов життя, доєднатися до спільноти, поспілкуватися.

Керівники закладів освіти та педагоги України тримають свій освітній фронт, продовжуючи працювати у важких умовах війни, формують унікальний педагогічний досвід, переосмислюють роль освіти, її ціннісні складники та беруть на себе новий рівень відповідальності.

Освітній процес у котре зазнає змін. У першу чергу більш актуальними стають питання безпечного простору та освітнього середовища для перебування учнів і працівників.

З огляду на зазначене працівники науково-педагогічної бібілотеки ТОКІППО пропонують рекомендаційний бібліографічний список літератури до нового навчального року, який допоможе у створенні в закладах освіти безпечного освітнього середовища в умовах воєнного стану.

Список за покликанням: https://drive.google.com/file/d/1kwBhxfZlXOv2qyho3vV5jD26eMni8Anq/view

Останні новини