logo

ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ КОМУНАЛЬНИЙІНСТИТУТ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ

Онлайн-опитування шкільних бібліотекарів

Онлайн-опитування шкільних бібліотекарів

Шановні колеги! Секція працівників шкільних бібліотек УБА пропонує Вам  приєднатися до онлайн-опитування шкільних бібліотекарів  https://forms.gle/MxFn6KwAzTzBEGVWA
Міні дослідження проводиться з  метою виявлення активних працівників шкільних бібліотек, готових до активностей і бажаючих розвивати себе та свою бібліотеку, задля  трансформування шкільних бібліотек у  простір інформаційної взаємодії та соціально-культурної комунікації учасників освітнього процесу. Будемо вдячні Вам за відповіді на питання анкети.
Українська бібліотечна асоціація (УБА) - відкрита дієва спільнота професіоналів, об’єднаних задля розвитку людського потенціалу та громадянського суспільства через розбудову бібліотечної справи. Із Стратегією УБА на 2022-2025 роки можна ознайомитись за покликанням: https://ula.org.ua/pro-nas/stratehiia. Із інформацією про діяльність  та планом  роботи Секції працівників шкільних бібліотек (УБА) детальніше за  посиланням: https://ula.org.ua/komanda/sektsii/372-sekciya-pracivnikiv-specialnih-bibliotek.
Запрошуємо до членства в асоціації та пропонуємо активним бібліотекарям, готовим до змін, інноваційну платформу спільнодії задля розвитку шкільних бібліотек. 

Останні новини