logo

ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ КОМУНАЛЬНИЙІНСТИТУТ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ

Практикум для вихователів груп подовженого дня

Практикум для вихователів груп подовженого дня

    17 травня 2023 року за допомогою інтернет ресурсу Google Meet відбувся практикум для вихователів груп подовженого дня на тему «Особливості національно-патріотичного виховання молодших школярів в умовах воєнного стану». Участь у заході взяли понад 70 освітян з усієї області.

    Доцент кафедри педагогіки і психології та інклюзивної освіти, кандидат психологічних наук Жизномірська Оксана розкрила педагогам специфіку психологічних вимірів патріотичного виховання молодших школярів.

    Кухтяк Сніжана, методист відділу дошкільної та початкової освіти інституту розповіла про формування громадянської самосвідомості особистості в освітньому середовищі групи подовженого дня.

    Особливості ефективного використання онлайн-ресурсів для сучасного патріотичного виховання учнів початкових класів продемонструвала Іваночко Ольга, методист відділу дошкільної та початкової освіти.

   Мочук Оксана, методист центру інформатики, інформаційно-комунікаційних технологій і дистанційної освіти в рамках свого виступу на практиці показала педагогам особливості використання сервісу Canva для формування громадянської компетентності молодших школярів засобами інформаційно-комунікаційних  технологій.

Останні новини