logo

ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ КОМУНАЛЬНИЙІНСТИТУТ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ

КРУГЛИЙ СТІЛ «ВИКОРИСТАННЯ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ В ОСВІТІ: CHATGPT І БІЛЬШЕ

КРУГЛИЙ СТІЛ «ВИКОРИСТАННЯ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ В ОСВІТІ: CHATGPT І БІЛЬШЕ"

Ми всі є свідками революційних змін в економіці та промисловості, в основі яких технології Інтернету речей, великих даних, штучного інтелекту, робототехніки та змішаної реальності. У вітчизняному науково-освітньому просторі України зростає частка досліджень і прикладів застосувань систем штучного інтелекту. Цей інтерес потребує фахового обговорення різних аспектів застосування ШІ, зокрема в навчальних середовищах.

Радою молодих учених при МОН України, Офісом підтримки вченого, ДНУ «Український інститут науково-технічної експертизи та інформації» (УкрІНТЕІ), Інститутом проблем штучного інтелекту МОН України і НАН України, Інститутом цифровізації освіти НАПН України, Державним закладом «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К.Д. Ушинського» та Тернопільським обласним комунальним інститутом післядипломної педагогічної освіти буде проведено круглий стіл «Використання штучного інтелекту в освіті: ChatGPT і більше».

Приєднатися до дискусії онлайн (платформа zoom) запрошуємо
14 червня 2023 р. 
об 11.00.

Мета: визначення перспективних підходів до освітніх застосувань та експертне обговорення потенційних проблем етичного та безпечного використання різних моделей ШІ.

Напрямки роботи:

  • освітні аспекти використання ШІ;
  • академічна доброчесність та використання ШІ;
  • психологічні аспекти застосування ШІ для освітніх цілей;
  • кібербезпека під час застосування ШІ.

 Учасники: керівники закладів освіти, представники органів державної влади, психологи, наукові, педагогічні, науково-педагогічні працівники, докторанти, здобувачі вищої освіти (студенти, аспіранти).

Форма реєстрації для участі у круглому столі:

https://docs.google.com/forms/d/1cAdKVG9xEXZ18pvG06FncEq90pFuTMfgbZMWTfwyBYM/edit?pli=1

Реєстрація відкрита до 12 червня 2023 р.

Інформаційний лист

Останні новини