logo

ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ КОМУНАЛЬНИЙІНСТИТУТ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ

Міжнародна співпраця між Бережанським ліцеєм №2  та  1 Liceum Ogólnokształcace im.Marii Skłodowskiej-Curie w Ostrzeszowie

Міжнародна співпраця між Бережанським ліцеєм №2 та 1 Liceum Ogólnokształcace im.Marii Skłodowskiej-Curie w Ostrzeszowie

    З 8 по 11  травня 2023 року відбулась зустріч вчителів та учнів з Польщі та України для налагодження міжнародної співпраці між Бережанським ліцеєм №2  та  1 Liceum Ogólnokształcace im.Marii Skłodowskiej-Curie w Ostrzeszowie, співорганізаторами якої були вчитель геогорафії, фінансової грамотності та пізнаємо природу Якимець Леся Василівна та  учитель Irena Klimek-Piastowska з Остшешова  Польща.  Цьому обміну передувала клопітка праця з двох сторін. Співпраця розпочиналась на проєктi  "Сватка",  за підтримки  Громадянської Освіти  “Пошук” Товариства Лева Товариством Лева та Фонду Освіта для Демократії RITA,  а далі  спільні ідеї та задуми, формування тез, доповідей, конференції, що розкривають потенціал, формують особистість задля майбутнього...

    Як годиться, перший день обміну був присвячений знайомству учасників та інформації про відмінності та спільні риси в освітніх системах України та Польщі, в рамках міжнародного співробітництва, з метою налагодження партнерських відносин.

    Другий день учасники  міжнародного українсько-польського проєкту ми провели у Вроцлаві. Відвідали університет, бібліотеку, тематичні зали, костели, центральну площу та інші цікаві місця.

    Третій і четвертий день нашого міжнародного освітнього обміну - справжні наші робочі будні. Якимець Л.В. проводила уроки географії для  учнів польського ліцею, учні навчались математики, англійської та польської мови, літератури, фізкультури і танців, а директор Головацька Г.Л. обмінювалася досвідом управлінської діяльності ліцею, мали зустріч в управлінні освіти Остшешува Адамом Міцкевичем, де заручилися підтримкою наступних наших спільних проєктів.

   Висловлюємо щиру подяку ЗСУ за можливість навчати і вчитись та розвивати проєктну діяльність в наших реаліях.

Останні новини