logo

ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ КОМУНАЛЬНИЙІНСТИТУТ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ

ПЛАН  науково-методичних заходів Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти на травень 2020 року

ПЛАН  науково-методичних заходів Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти на травень 2020 року

№п/пЗміст роботи Категорія працівниківДатаВиконавціПримітки1.Онлайн-засідання педагогічної студії “Мистецько-історичний аспект у вивченні математики”керівники методичних об'єднань учителів математики05.05Іванюк Т. Г.

Пришляк І. М.


2.Онлайн-нарада “Узагальнення і систематизація знань школярів за змістовими лініями курсу математики та підсумкове оцінювання в умовах дистанційного навчання”методисти, які відповідають за стан викладання математики06.05Пришляк І. М.
3.Онлайн-нарада «Підсумкове оцінювання навчальних досягнень учнів з іноземних мов в умовах дистанційного навчання та організоване завершення 2019/2020 навчального року»методисти РМК/ММК (ТКМЦ НОІМ) та ОТГ, які відповідають за викладання іноземних мов06.05Уруська Л. В.,

Пакуляк І. І.


4.Формування дослідницької компетентності учнів на основі віртуального фізичного експериментувчителі фізики та астрономії

 

06.05Гайда В. Я., Бачинський Ю. Г.

 


5.Вебінар “Вчимо та навчаємось на карантині. Матіфік - електронний інструмент для вивчення математики у 5-6 класах”вчителі, які викладають математику у 5-6 класах07.05Іванюк Т. Г.
6.Засідання інтервізійної групи на тему «Інтервізія як метод цілеспрямованого пошуку розв’язання професійних завдань працівниками психологічної служби».практичні психологи та соціальні педагоги7.05Кавецький В.Є.
7.Онлайн-нарада «Науково-методичне забезпечення навчання української мови і літератури у 2020/2021 навчальному році»методисти, які відповідають за стан викладання української мови і літератури08.05Кондирєва М. М.
8.Семінар «Організація інклюзивного навчання в ЗЗСО» директори ЗЗСО (перший рік роботи)08.05Мушій В.Г.
9.Веб-засідання методистів районних/міських кабінетів та відділів освіти, методичних установ ОТГ «Проблеми і можливості дистанційного навчання шкільного курсу географії»методисти, які відповідають за викладання географії районних/міських методичних кабінетів12.05Криховець-Хом’як Л. Я.
10.Онлайн/вайбер “Узагальнення і систематизація знань школярів за змістовими лініями курсу основ здоров’я та підсумкове оцінювання в умовах дистанційного навчання”вчителі основ здоров’я12-14.05Турчин О. В.
11.Використання методу проектів як засобу розвитку проектно-технологічної

компетентності учнів на уроках трудового навчання та технологій

вчителі навчальних предметів «Трудове навчання» (5–9 класи), «Технології» (10–11 класи)13.05Гайда В. Я., Колодійчук О. Я.

 


12.Вебінар-тренінг ,,Самооцінювання якості освітньої діяльності у ЗЗСО. Управлінські процеси”директори ЗЗСО Гусятинського району13.05Соболяк Л.Є.онлайн13.Засідання творчої групи педагогів ЗДО «Різновікова група: майстерність організації роботи та функціонування»вчителі ПК14.05Бачинська Н.Я.

 


14.Обласний регіональний семінар-конференція ”Інновації в  діяльності психологічної служби системи освіти: теорія, методологія, практика”працівники ПС14.05методисти НМЦ

ПССР

онлайн15.Вебінар-творча зустріч “Формування ідеалу українця нової генерації через книги історій успішних людей нашого краю”учителі інформатики

 

 

14.05Сесик О.О.,

Кривокульський Л.Є.

онлайн

 

16.Вебінар “Особливості організації навчання підвищення кваліфікації керівних і педагогічних кадрів”.методисти РМК, ММК,ОТГ, які

відповідають за підвищення кваліфікації

14.05Смук Н.Р.онлайн17.Вебінар-засідання творчої групи керівників ШКСП на тему “Шкільні клуби підприємництва як інноваційний метод формування в дітей підприємливості та соціальної відповідальності”.керівники шкільних клубів соціального підприємництва14.05Куриш О.С.онлайн18.Засідання обласної  творчої лабораторії  “ Реалізація інноваційного освітнього експерименту регіонального рівня “ЕКО-школа”.педагоги освітніх закладів Тернопільської області14.05Яценко Д.С.

Кучер Л. А.


19.Онлайн-нарада “Актуальні питання підсумкового оцінювання з історії та суспільствознавчих дисциплін й організованого завершення 2019/2020 навчального року в умовах дистанційного навчання”методисти методичних установ області, які відповідають за викладання у ЗЗСО історії та суспільствознавчих дисциплін15.05Букавин І. Я.
20.Семінар-нарада «Впровадження інклюзивної  моделі освіти учнів з ООП : питання  та відповіді»завідувачі районних, міських методичних  кабінетів 

15.05

Мушій В.Г.
21.Засідання обласної творчої групи “Емоційний інтелект і урок зарубіжної літератури (створення віртуального музею письменника)вчителі зарубіжної літератури - члени творчої групи18.05Боруцька Л. С.
22.Веб конференція “Особливості завершення 2019-2020 навчального року для 11 класів: ДПА/ЗНО з математики”вчителі математики, які викладають в 11 класах ЗЗСО області, учителі- екзаменатори20.05Іванюк Т. Г.
23.Вебінар “Проведення процедури самооцінювання за методикою ІІС ЗЗСО”Відповідальні (фасилітатори) за проведення самооцінювання у ЗЗСО20.05Куриш О.С.онлайн

 

24.Вебінар «Використання інформаційно-комунікаційних технологій в освітньому процесі закладів дошкільної освіти»вихователі закладів ЗДО20.05Мочук О.Б., Бачинська Н.Я.

 

онлайн25.Засідання творчої групи (онлайн) «Використання інтернет-сервісів у роботі вчителя»

Перше засідання «Використання інтерактивних онлайн-ресурсів для організації освітнього процесу»

вчителі, які відповідають за впровадження медіаосвіти в закладах освіти21.05Городецька О.В.онлайн26.Онлайн-конференція  “Узагальнення і систематизації знань школярів за змістовими лініями курсу математики та підсумкове оцінювання в умовах дистанційного навчання”вчителі математики21.05Пришляк І. М.
27.Інтервізійна група "Інтервізія як форма методичного супроводу професійного розвитку фахівців психологічної служби"ПП опорних шкіл21.05Демидась С.Р.

Кавецький В.Є.


28.Вебінар "Національно-патріотичне виховання як невід'ємна складова освітнього процесу ".Педагоги-організатори21.05Буняк С.М.
29.Онлайн-заняття “Модель уроку в умовах дистанційного навчання” авторської творчої майстерні Бугери Л. І., переможця ІІ туру Всеукраїнського конкурсу “Учитель року - 2020” в номінації “Хімія”вчителі-фіналісти конкурсу “Учитель року - 2020” в номінації “Хімія”26.05Мартинюк Л. О.
30.Тренінг “Профілактика насильства в сім’ї та освітньому закладі: попередження булінгу, протидія торгівлі людьми”працівники ПС26.05Мерена Н.М.онлайн31.Творча зустріч “ Формування творчої особистості засобами музичного мистецтва”вчителі основ християнської етики26.05Мудрик Л.Є.онлайн32.Вебінар-тренінг ,,Самооцінювання якості освітньої діяльності у ЗЗСО”новопризначені керівники закладів загальної середньої освіти27.05Соболяк Л.Є.онлайн33.Засідання обласної творчої групи вчителів початкових класів «Інтегрований курс у початковій школі: кожен урок – відкриття»вчителі початкових класів27 .05Коненко Л.Б.,

Іваночко О.В.


34.Вебінар «Педагогічна практика В.Сухомлинського та НУШ»Голови методоб’єднань класних керівників27.05Борисюк З.В.

Сидорська О.Я.

онлайн35.Вебінар ”Використання мобільних пристроїв в освітньому процесі”учителі предметів природничо-математичного циклу28.05.Горда Г.А.,

Кривокульський Л.Є.

онлайн36.Онлайн - консультування щодо основних питань навчання підвищення кваліфікаціїметодисти РМК, ММК,ОТГ, які

відповідають за підвищення кваліфікації

28.05Смук Н.Р.онлайн37.Вебінар «Шляхи та засоби наскрізного інтегрованого впровадження медіаосвіти в закладах освіти»: з досвіду роботи закладів освіти - учасників Всеукраїнського експерименту «Стандартизація наскрізної соціально-психологічної моделі масового впровадження медіаосвіти у вітчизняну педагогічну практику»
29.05Городецька О.В.
38.Круглий стіл “Профілактика негативних явищ в освітньому просторі шляхом формування позитивної соціальної орієнтації учнівської молоді”працівники ПС29.05методисти НМЦ

ПССР

онлайн39.Вебінар “Організація роботи закладів позашкільної освіти в умовах дистанційного навчання та децентралізації освіти”методисти ЗПО29.05Хома С.О.онлайн40.Вебінар “Основні аспекти управління закладом позашкільної освіти у сучасних умовах”директори ЗПО29.05Хома С.О.онлайн

 

 

 

41.Семінар-практикум «Корекційно-розвиткова робота з дітьми із затримкою психічного розвитку в ЗДО»для педагогів інклюзивних груп29.05Олексишин А.Б.

Мушій В.Г.


42.Інструктивно-методична нарада “Особливості перевірки відкритих тестових завдань з української мови і літератури учасників ЗНО-2020”вчителі української мови та літературитравеньКондирєва М. М.
43.Інструктивно-методична нарада “Аналіз процесу впровадження мережних технологій у практику роботи опорних ЗЗСО “відповідальні працівники ОНЗтравеньКривокульський Л.Є.

Олексюк В.П.

 

онлайн44.Практикум «LEGO  в освітньому просторі початкової школи»вчителі четвертих класівтравеньКоненко Л.Б. Іваночко О.В.онлайн45.Інструктивно-методична нарада “Особливості перевірки відкритих тестових завдань з математики учасників ЗНО -2020”учителі-екзаменатори з математикитравеньІванюк Т. Г.
46.Круглий стіл «Нові виклики наступності дошкільної і початкової освіти: рухаємося в НУШ».вчителі ПК та вихователі ЗДОтравеньКоненко Л.Б.

Бачинська Н.Я.


47.До 75-річчя завершення військових дій у Європі під час Другої світової війни: “Історична правда та імперські міфи про Україну”. Творча зустріч з директором Інституту дослідження Голодомору, проф., док. іст. наук В. А. Брехуненкомвчителі історії та суспільствознавчих дисциплін ЗЗСО областітравеньБукавин І. Я.
Взаємодія з районними державними організаціями та органами місцевого самоврядування1.Вебінар «Організація освітнього процесу з фізичної культури в умовах дистанційної форми навчання»вчителі фізичної культури Бучацького району05.05Єднак Г. М.,

Довбуш М. І., методист Бучацького РМК


2.Вебінар «Організація освітнього процесу з фізичної культури в умовах дистанційної форми навчання»вчителі фізичної культури Скалатської ОТГ06.05Єднак Г. М.,

Гелета З. С., методист Скалатської ОТГ


3.Вебінар «Організація освітнього процесу з фізичної культури в умовах дистанційного навчання».

 

вчителі фізичної культури Теребовлянського району08.05Єднак Г.М., методист ТОКІППО,

Апостол М.М., методист Теребовлянської ОТГ,

Карашівський В.М., методист Теребовлянського РМК,

Кулька Р. Я., керівник методичного об’єднання  Золотниківської ОТГ


4.Вебінар «Організація освітнього процесу з фізичної культури в умовах дистанційної форми навчання»вчителі фізичної культури Гусятинського району13.05Єднак Г. М.,

Марусин Г. П., методист Гусятинського РМК


5.Вебінар «Організація освітнього процесу з фізичної культури в умовах дистанційної форми навчання»

 

вчителі фізичної культури Заліщицького району14.05Єднак Г. М.,

Марчук Я. В., методист Заліщицького РМК


6.Вебінар «Організація освітнього процесу з фізичної культури в умовах дистанційної форми навчання»вчителі фізичної культури Збаразького району15.05Єднак Г. М.,  Герасимчук О. Є., методист Збаразького РМК
7.Вебінар «Організація освітнього процесу з фізичної культури в умовах дистанційної форми навчання».вчителі фізичної культури  Підгаєцького району19.05Єднак Г. М.,

Бейба В. П., методист Підгаєцького РМК

 

Останні новини