logo

ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ КОМУНАЛЬНИЙІНСТИТУТ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ

Вебінар для консультантів центрів професійного розвитку педагогічних працівників, які відповідають за питання виховної роботи та заступників директорів з виховної роботи  на тему «Комплексний підхід до розв’язання сучасних виховних проблем»

Вебінар для консультантів центрів професійного розвитку педагогічних працівників, які відповідають за питання виховної роботи та заступників директорів з виховної роботи на тему «Комплексний підхід до розв’язання сучасних виховних проблем»

28 жовтня 2022 року відбувся вебінар на тему «Комплексний підхід до розв’язання сучасних виховних проблем».

Організатор заходу - Світозара Хома, завідувач Центру виховної роботи, захисту прав дитини та громадянської освіти.

Учасників вебінару привітала Тетяна Магера, в.о. заступника директора ТОКІППО.

Захід вирізнявся цікавою, сучасною тематикою виступів креативних спікерів. Учасники мали змогу надихнутись новими ідеями та нестандартними підходами до вирішення сучасних виховних проблем.

Тему «Коди доступу» у вихованні в умовах суспільних та освітніх змін» висвітлила Світозара Хома, завідувач Центру виховної роботи, захисту прав дитини та громадянської освіти.

Про «Виховні "виміри": практичне "оживлення" цінностей та диджитал-наочність vs традиціоналізму" розповіла запрошена гостя - Людмила Салагуб, провідна фахівчиня навчально-наукового центру сучасних технологій формування професійної компетентності ГІІМ ДВНЗ «ДДПУ»; старша викладачка кафедри вітчизняної та зарубіжної історії.

З «Наскрізними аспектами громадянського виховання дітей та учнівської молоді в світлі освітніх змін» ознайомила учасників Оксана Сесик, методист Центру виховної роботи, захисту прав дитини та громадянської освіти.

            Тему «Духовне становлення особистості: сучасні виховні реалії» розкрила Лілія Мудрик, методист Центру виховної роботи, захисту прав дитини та громадянської освіти.

        Практичним досвідом роботи поділилась Богдана Левкович, заступник директора Бучацького ліцею ім. Св. Йосафата.

Підсумком заходу стала дискусійна панель «Формування професійної компетентності сучасного педагога для забезпечення варіативності, оптимальності та ефективності побудови виховного процесу у закладі освіти», яку з учасниками заходу провела Світозара Хома, завідувач Центру виховної роботи, захисту прав дитини та громадянської освіти.

Дякуємо усім за участь!

Останні новини