logo

ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ КОМУНАЛЬНИЙІНСТИТУТ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ

Майстер-клас для вчителів початкових класів «Нові прогресивні технології - шлях до формування творчої особистості. Джерела, що вдосконалять навички сторітелінгу»

Майстер-клас для вчителів початкових класів «Нові прогресивні технології - шлях до формування творчої особистості. Джерела, що вдосконалять навички сторітелінгу»

29 червня в режимі онлайн відбувся майстер-клас на тему «Нові прогресивні технології - шлях до формування творчої особистості. Джерела, що вдосконалять навички сторітелінгу». Для участі в заході були запрошені вчителі початкових класів.

Коненко Лариса Богданівна, завідувач відділу дошкільної та початкової освіти інституту, привітавши учасників практикуму, провела дружнє коло «Крок до успіху» та    звернула увагу присутніх на  новітні прогресивні освітні технології навчання, використання яких в навчальному процесі початкової школи активно збагачує творчий потенціал особистості учня, формує їх  життєві компетентності. Зокрема зупинилась на застосуванні в практиці вчителя технології сторітелінг.  Розповіла вона і про педагогічні принципи, які будуть впливати на освіту найближчим часом.

Світлана Миколаївна Кожушко, вчитель початкових класів СШ І-ІІІ ст. ім. О. С. Маковея з поглибленим вивченням інформаційних технологій та технологічних дисциплін поділилась досвідом  використання сторітелінгу на свої уроках. Разом з присутніми на майстер-класі педагогами вона складала яскраві захоплюючі історії, використовуючи і описуючив процесі методику сторітелінгу. 

На завершення майстер-класу вчителі попрацювали в групах та  взяли участь у проведенні вправи «Калейдоскоп  інноваційних педагогічних технологій».

Методичні рекомендації щодо використання технології Storytelling у початковій школі.

 

Останні новини